Άγριες Μέλισσες: Η «Σμαρώ» η μάντισσα αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στη σειρά
«Όταν μου έγινε η πρόταση και μου έστειλαν τα κείμενα, δεν μπορούσα με τίποτα να πω όχι», είπε η ηθοποιός
Όταν η Ευαγγελία Μουμούρη μπήκε στις Άγριες Μέλισσες έφερε τα πάνω κάτω στη σειρά υποδυόμενη τη Σμαρώ - μια απατεώνισσα μάντισσα - και παραλίγο να στείλει την Ελένη στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου. Η εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Tv O’ Clock» τόσο για τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά όσο και για το αν θα τη δούμε να επιστρέφει.
«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και ο ρόλος της Σμαρώς ήταν τόσο όσο χρειαζόταν για να φέρει τα πάνω κάτω στην πλοκή» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη προσθέτοντας πως «μου άρεσε, επίσης, η συνεργασία μου με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο. Όταν μου έγινε η πρόταση και μου έστειλαν τα κείμενα, δεν μπορούσα με τίποτα να πω όχι. Η σειρά έχει επιτυχία γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Έχει πολύ ωραία εικόνα αλλά και πάρα πολύ ωραίους και καλούς ηθοποιούς».
Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τη Σμαρώ ξανά στις «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Από όσο γνωρίζω, όχι. Θα μείνει στη φυλακή».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.