Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το σέξι μπικίνι της και μαζί με μια φίλη της πήγε για μπάνιο σε κοσμική παραλία της Μυκόνου.
Τα δύο κορίτσια απόλαυσαν τον μυκονιάτικο ήλιο και τα καταγάλανα νερά μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live TV συνέλαβε στην πλαζ τη φίλη της Χριστίνας να της βάζει αντηλιακό λάδι και να της κάνει μασάζ μιας και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ήταν εκεί για να βοηθήσει.
Η σύζυγος του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή έκανε ταξίδι- αστραπή στο νησί των Ανέμων για να παρευρεθεί σε bachelorette πάρτυ. Δείτε το τόπλες μασάζ της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο:
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.