Είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Βουτσάςπαίρνει θέση και μιλάει δημόσια για τον άσχημο χωρισμό του Άνθιμου Ανανιάδηκαι της Μαρίας Νεφέλης Γαζή. Σε δηλώσεις του στα Αποκαλυπτικά Live ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως για όλα φταίνε οι γονείς της κοπέλας.
«Ο Άνθιμος είναι γιος μου, είμαστε μαζί συνέχεια κι έχει πρόβλημα με το παιδί του. Έκανε τεστ DNA και είναι δικό του το παιδί. Του είχα πει να τα βρει με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, να μην τσακώνονται» και συνέχισε: «Είναι τα πεθερικά που μαλώνουν. Τα πεθερικά δίνουν συμβουλές και οι συμβουλές δεν είναι καλές. Ειδικά η μητέρα της κοπέλας φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο και μιλάει στην κόρη της έτσι ώστε να μην έχει επαφή με τον Άνθιμο. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά ο Άνθιμος. Είναι δυνατόν να μην είναι;»!
Τι είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Βουτσάς
Υπενθυμίζεται ότι, ο Κώστας Βουτσάς είχε μιλήσει και παλαιότερα για την κρίση στην σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή. «Ξέρω ότι έχουν κάποια διένεξη, αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση τον Άνθιμο. Μάλλον με την πεθερά του κάτι έχει. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου πάνω σ’ αυτό το θέμα. Είναι πατέρας και αυτός θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει.
Έχει δικαίωμα να απαιτήσει πολλά πράγματα. Πατέρας είναι, δεν είναι ξένος. Είναι αυτός που το γέννησε το παιδί», ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.