Η Μαρία Νεφέλη Γαζή «σπάει» τη σιωπή της: «Ο Άνθιμος αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού»

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή «σπάει» τη σιωπή της: «Ο Άνθιμος αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού»

Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού ξεκαθαρίζει πως αν της ζητηθεί επίσημα τεστ DNA θα το κάνει 

ananiadis-gazi
Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη πως δεν του επιτρέπεται να δει τον γιο του, η πρώην σύντροφος του ηθοποιού, Μαρία-Νεφέλη Γαζή δίνει τη δική της απάντηση. Συγκεκριμένα η Μαρία-Νεφέλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».


«Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση γιατί δε θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μια και μοναδική αλήθεια παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργίζουν. Το μόνο που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».


Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η πλευρά της Μαρίας-Νεφέλης υποστηρίζει πως υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες στις οποίες φέρεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της να δέχονται απειλές από τον ηθοποιό.

Όσο για τις δηλώσεις περί αμφισβήτησης της πατρότητας η χορεύτρια υποστηρίζει πως η αμφισβήτηση υπάρχει από την πλευρά του Άνθιμου ενώ η ίδια είναι διατεθειμένη να κάνει εξέταση DNA εφόσον της ζητηθεί επίσημα.


Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης