Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η σύντροφος του, Μαρία-Νεφέλη Γαζή σε λίγες ημέρες πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η χορεύτρια και σύντροφος του ηθοποιού, βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να γεννήσει στα μέσα Απριλίου ένα αγοράκι. Μαζί με τον Άνθιμο, περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του μπέμπη τους.
Χθες, αποφάσισαν να απολαύσουν ένα από τα πρώτα τους μπάνια για φέτος, κι έτσι, έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν στη θάλασσα. Μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του.
Στη λεζάντα της εικόνας, έγραψε: «I have found that. If you love life, life will love you back».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών