Μπερδεμένη φαίνεται να είναι η Ειρήνη με την... «αλλόκοτη» συμπεριφορά του Εντουάρντο στο GNTM. Ο παίκτης στέλνει μπερδεμένα μηνύματα στο μοντέλο, με την ίδια ωστόσο, να θεωρεί τη συμπεριφορά του συνηθισμένη, λέγοντας πως φλερτάρει με όλες.
Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού, το βράδυ της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, οι δυο τους φάνηκαν να συνομιλούν στο σετ της φωτογράφισης, με τον Εντουάρντο να την πειράζει για τα μαλλιά που της έκαναν για το σετ.
Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα του GNTM, η Ειρήνη δήλωσε για εκείνον: «Ο Έντι είναι ένα παιδί πολύ σαγηνευτικό. Δεν νομίζω ότι το ένιωσε με εμένα το φλερτ. Φλερτάρει με όλες τις κοπέλες. Αυτό συζητούσαμε και με τον Σάββα. Προσπαθεί να ρίξει τα δίχτυα του παντού».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.