Ένα χιουμοριστικό βίντεο από τα γυρίσματα του «Σασμού» ανάρτησε η Δανάη Παππά.
Η ηθοποιός που υποδύεται τη «Θοδώρα», όπως και το υπόλοιπο καστ της σειράς φαίνεται πως έχουν μπει σε εορταστικό κλίμα.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Δανάη Παππά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνονται κάποιοι από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές του Σασμού να τραγουδούν τα κάλαντα.
Ωστόσο, από τα μέσα του βίντεο και μετά, η κατάσταση «ξεφεύγει», με τους ηθοποιούς να χοροπηδούν και να τραγουδούν τα κάλαντα ουρλιάζοντας.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά από εμάς, με ψυχραιμία πάντα. Τελευταίο γύρισμα της χρονιάς. Δείτε το μέχρι το τέλος για την απόλυτη παράνοια».
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης