Παρακολουθώντας βίντεο από το γλέντι με το ζευγάρι να χορεύει, η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε τα παλιά, όταν χόρευε και εκείνη τσιφτετέλι και πήγαινε τη μέση της πολύ πίσω, όπως η ίδια είπε. «Μιλάμε κατέβαινα πίσω πίσω, τι ευλυγισία! Μέχρι τα 25 το έκανα» θυμήθηκε.
Αμέσως άρχισε να ηχεί στο πλατό το «Ελενίτσα» από τη Χάρις Αλεξίου.
Τότε, η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι στο κέντρο του πλατό, με τους συνεργάτες της να την αποθεώνουν.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.