Ωστόσο, ούτε ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αλλά ούτε και η τραγουδίστρια έχουν μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους ακόμα.
Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την κόντρα που δημιουργήθηκε την τελευταία εβδομάδα με την Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της πως η παρουσιάστρια του Alpha έστειλε δημοσιογράφο για να ρωτήσει την Ελένη Βουλγαράκη αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τον συνεργάτη της.
«Εσείς την επόμενη μέρα δεν πήγατε κάτω από το σπίτι της Ελένης στις 7 η ώρα το πρωί;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντά: «Ήρθαν στο ραδιόφωνο. Μα δεν το ήξερα κιόλας, να χτενιζόμουν τουλάχιστον».
Δείτε το απόσπασμα μετά τα 4 λεπτά
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crr8ltllb84h)
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε γιατί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έπαιξε το απόσπασμα και αν εκείνη δήλωσε κάτι, με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Όχι δεν μιλάω, άλλο θέμα κι αυτό».
«Εμείς κάποια θέματα της εβδομάδας δεν μπορούμε να τα παίξουμε, όπως καταλάβατε, οπότε θα παίξουμε των άλλων», σχολίασε τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου και κατευθύνθηκε προς τον Νίκο Συρίγο. Όπως ήταν αναμενόμενο, ξέσπασαν κι οι δύο σε γέλια, αφού αναφερόταν στη φημολογούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.