Στην όμορφη Νάξο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή της! Και ενώ τις πρώτες μέρες της παραμονής της στο νησί η παρουσιάστρια προτίμησε να μην κάνει πολλές εξόδους, από την Τρίτη άρχισε τις εξορμήσεις, φροντίζοντας φυσικά να ενημερώνει το κοινό για το πόσο όμορφα περνάει. Μαζί της ήταν και οι δυο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια, που απόλαυσαν μαζί με τη μαμά τους λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.
Όσο για τον Ματεό; Ούτε αυτός έλειψε από την παρέα! Σύμφωνα με το περιοδικό “Hello!”, μετά την ολοκλήρωση των εκπομπών στη Νάξο, η Ελένη έμεινε το Σαββατοκύριακο στο νησί και μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της.
Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα περιοδικά "Hello" και "OK"...
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.