Τον ήλιο και τη θάλασσα στις Κυκλάδες απολαμβάνουν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά. Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο με τα τρία παιδιά του: τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο και χαλαρώνουν με βουτιές και βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.
Το νησί των Ανέμων αποτελεί αγαπημένο προορισμό διακοπών για τη Μαριέττα και τον Λέοντα, καθώς εκεί επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους Κωνσταντίνο.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.