Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξαναπήγαινα σε κριτική επιτροπή, δεν μου άρεσε καθόλου»
«Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες», είπε η τραγουδίστρια
ΗΠέγκυ Ζήνα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day». Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία που είχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show τονίζοντας κατηγορηματικά πως είναι κάτι που δε θα ξαναέκανε ποτέ.
«Τη δοκίμασα την κριτική επιτροπή. Ήταν μια εμπειρία, τελείωσε νομίζω για μένα. Δεν θέλω να το ξανακάνω. Δεν μου άρεσε καθόλου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες. Πιο πολύ στεναχωριόμουν που αυτούς που απέρριπτα ήταν εκείνοι που δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον σε εισαγωγικά», είπε η Πέγκυ Ζήνα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxjjt362i01)
Η Πέγκυ Ζήνα είχε πάει κριτής στο X-Factor to 2016
H Πέγκυ Ζήνα είχε ξαναμιλήσει γιατί δεν θα πήγαινε ξανά κριτής εξηγώντας τους λόγους. «Δεν μου άρεσε αυτός ο ρόλος καθόλου. Κριτής σε talent show δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν μπορώ να έρχομαι σε τόσο δύσκολη θέση, Να πω τη γνώμη μου σε παιδιά που τα όνειρά τους κρέμονται από αυτό που θα πω εγώ εκείνη τη στιγμή και στο τέλος της σεζόν να μην παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Δηλαδή, θα μπορούσα να πάρω στις πλάτες μου πάλι μια τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση, εάν αυτό θα οδηγούσε κάπου. Δεν μπορώ να το σηκώσω γιατί δεν γίνονται πολλά μετά. Αυτά που τους υποσχόμαστε, τα μεγάλα μας λόγια, τους τα λέμε χωρίς λόγο».
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.