Το «Πρωινό» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου κι εκείνη απάντησε ως εξής: «Δεν παρακολουθώ η αλήθεια είναι. Συζητάμε για ένα θέμα που έχει λήξει. Δεν έχω κάτι να πω. Πολλά φιλιά σε όλους, καλές γιορτές σε όλους. Ό,τι έχω να πω το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Και αυτό νομίζω ότι είναι η καθημερινότητά μας. Δεν μου αρέσει να δίνω έκταση κυρίως για θέματα που δεν έχω κάτι παραπάνω να πω».
Από την πλευρά της, ωστόσο, η Ελένη Γερασιμίδου επανήλθε κάνοντας το εξής σχόλιο: «Καλά κάνει η κοπέλα, ο καθένας εκεί που ετάχθη. Το κείμενό μου ήταν συναδελφική αλληλεγγύη. Θα της έλεγα να προσέχει και να σέβεται που έφαγαν τη ζωή τους σε μία δουλειά».
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.