Τάσος Χαλκιάς: «Οι νέες παρουσιάστριες δεν ξέρουν πώς να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς και μας ταλαιπωρούν»

Τάσος Χαλκιάς: «Οι νέες παρουσιάστριες δεν ξέρουν πώς να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς και μας ταλαιπωρούν»

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις νέες παρουσιάστριες και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους καλεσμένους τους

χαλκιας
Για την επεισοδιακή «συνάντηση» με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και εξέφρασε τόσο την ενόχλησή του από την παρουσιάστρια, όσο και από τα νέα κορίτσια του χώρου γενικότερα.

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών με ένα κομμάτι που αφορά και τον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις μόνο για την περίπτωση που θα προλάβεις. Βεβαίως να δώσεις ένα αβάντζο 5 λεπτά, 10 λεπτά, το τέταρτο της ευγένειας, αλλά να περιμένω 35 με 40 λεπτά;», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να βγεις εσύ στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά τη δουλειά σου, πόσο μάλλον άλλα θέματα εκτός δουλειάς, ε αυτό είναι ντροπή. Αν ακόμα υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα να βγω, οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgrov33cemr5-st)

Εκνευρισμένος με το φαινόμενο των δημοσιογράφων, που έρχονται «αδιάβαστοι», ο Τάσος Χαλκιάς επισήμανε τη διαφορά μεταξύ των παλιών προσώπων της τηλεόρασης και των νέων.

«Παλιότερα αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν. Συγχωρέστε με Ελένη, Φαίη, Ελεονώρα, μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια κι εσείς δεν έχετε καμία σχέση με αυτά. Και το γνωρίζετε από 'μένα, οφείλω να το πω αυτό. Γιατί τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν περισσότερο τι ακριβώς κάνουν, τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής. Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει. Είναι δυνατόν να ξεκίνησα με το Λαβ Σόρρυ; Ήμουν ήδη 41 ετών, είχα ξεκινήσει 20 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Τέλος, ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει αυτό σε εκπομπή. «Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μου έχει συμβεί δυο φορές, να πρέπει να περιμένω για να βγω σε μια εκπομπή. Δεν έχει σημασία το που, ήταν μια εκπομπή του Open και μια του ΣΚΑΪ. Αυτά τα δύο κανάλια δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Δεν γνωρίζουν πώς να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς. Ταλαιπωρούν και εμάς και εκείνους», δήλωσε κλείνοντας.






Ειδήσεις σήμερα:

Σε μείωση των ημερών της καραντίνας προσανατολίζεται το υπουργείο υγείας- Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι

Νέα μέτρα πριν την αλλαγή του χρόνου: Σε τροχιά αυστηροποίησης εστίαση και διασκέδαση

Άστατος καιρός σήμερα με σποραδικές καταιγίδες - Βελτίωση αναμένεται από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης