Όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς. Από ό,τι φαίνεται οΝίκος Μουτσινάς υποσχέθηκε αλλά δεν έστειλε ότι έταξε. Την Παρασκευή το μεσημέρι λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς υποσχέθηκε να στείλει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ο Γιώργος Παπαδάκης το πληροφορήθηκε και με μπόλικη δόση χιούμορ ζήτησε το λόγο από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ που δεν κράτησε την υπόσχεσή του.
«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο;», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκηςκαι στη συνέχεια είπε με χιούμορ στους συνεργάτες του: «Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς».
Με ανυπομονησία περιμένουμε την απάντηση του Νίκο Μουτσινά σήμερα μέσα από την εκπομπή του...
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους