Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια του "Πολύ Μπλα Μπλα", Σταματίνα Τσιμτσιλή… και δεν το κρύβει. Ο Θέμης Σοφός είναι ο "άνδρας της ζωής της" όπως η ίδια τον αποκαλεί. "Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν θέλω να το μελετάω και να το πολυλέω γιατί δε θέλω να προκαλέσω την τύχη μου αλλά και το Θεό", δηλώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εφημερίδα «Espresso».
Η μελαχρινή παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου της που θα γίνει τον Ιούνιο, αν και δε βιάζεται μιας και όπως λέει έχουν ακόμη αρκετό χρόνο μπροστά τους. "Δεν έχουμε κάνει πάρα πολλά. Δεδομένου ότι ο χώρος έχει κλείσει, και είναι το κτήμα Νάσιουτζικ, είμαστε χαλαροί… Δεν έχω πάει σε μαγαζιά για νυφικά να δω και να δοκιμάσω, ωστόσο έχω ρίξει μια ματιά στο Διαδίκτυο και έχω βρει αρκετά που μου αρέσουν".
Όσο για το πώς θέλει να είναι το νυφικό της… "Θα ήθελα κάτι ρομαντικό, παραμυθένιο και παράλληλα συντηρητικό. Θα ήθελα να είναι νυφικό - νυφικό… Δεν θα ήθελα να θυμίζει φόρεμα ή ακόμα κάτι πολύ μοντέρνο. Έχω καιρό μπροστά μου".
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.