Κορωνοϊός στη Βρετανία: Μεγαλώνει διαρκώς ο τραγικός κατάλογος - 953 νεκροί ανακοινώθηκαν σήμερα

Κορωνοϊός στη Βρετανία: Μεγαλώνει διαρκώς ο τραγικός κατάλογος - 953 νεκροί ανακοινώθηκαν σήμερα

Μεγαλώνει διαρκώς ο τραγικός κατάλογος νεκρών στη Βρετανία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 953 νέα θύματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 8.931

britain_main2
Μεγαλώνει διαρκώς ο τραγικός κατάλογος νεκρών στη Βρετανία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 953 νέα θύματα, ανεβάζονας τον συνολικό αριθμό στους 8.931

Συγκεκριμένα, το NHS Αγγλίας κατέγραψε 866 ασθενείς που κατέληξαν στα νοσοκομεία της Αγγλίας, ενώ άλλοι 87 προέκυψαν σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Χθες είχαν ανακοινωθεί 887 νεκροί σε Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία.

Τα προκαταρκτικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν πριν από λίγα λεπτά, δείχνουν πως η σημερινή είναι η πιο «μαύρη» ημέρα στη χώρα από την έναρξη εμφάνισης της επιδημίας.

Επιπλέον, θα είναι και η χειρότερη μέρα στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά τον αριθμό νεκρών που έχουν καταγραφεί μόνο στα νοσοκομεία.

Τα τραγικά νέα στοιχεία για τους νεκρούς ασθενείς λόγω κορωνοϊού στη χώρα προέκυψαν έπειτα από την προειδοποίηση κυβερνητικού αξιωματούχου, νωρίτερα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την οποία το lockdown θα διαρκέσει για εβδομάδες και κανείς δεν μπορεί να πει με σαφήνεια πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα.

Επιλέον, ειδικοί ξεκαθαρίζουν πως είναι νωρίς ακόμα για να διαπιστώσουν την επίδραση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί, στα καθημερινά στατιστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έχει κινηθεί ο κορωνοϊός στην Ελλάδα εδώ και 6 εβδομάδες

Πειραματικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα δοκιμαστεί σε ανθρώπους τον Μάιο!

Δήμαρχος Λάρισας στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι Ρομά δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας - Βρήκα κάποιον στη λαϊκή σήμερα το πρωί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ