ΕΛΓΑ: Τη Μ. Τετάρτη πληρώνει αποζημιώσεις 19 εκατ. ευρώ
Την Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν 188.542 ευρώ σε 75 δικαιούχους παραγωγούς των προηγούμενων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων
Σε έκτακτη πληρωμή καταβολής αποζημιώσεων ύψους 19 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη ο ΕΛΓΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, την Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν 188.542 ευρώ σε 75 δικαιούχους παραγωγούς των προηγούμενων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.
«Σε ώρες δοκιμασίας της κοινωνίας μας λόγω της γνωστής πανδημίας, ο ΕΛΓΑ στηρίζει εμπράκτως την Ελληνίδα και τον Έλληνα αγρότη», ανέφερε σχετικά ο κ. Λυκουρέντζος.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.