ΕΛΓΑ: Τη Μ. Τετάρτη πληρώνει αποζημιώσεις 19 εκατ. ευρώ
Την Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν 188.542 ευρώ σε 75 δικαιούχους παραγωγούς των προηγούμενων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων
Σε έκτακτη πληρωμή καταβολής αποζημιώσεων ύψους 19 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη ο ΕΛΓΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, την Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν 188.542 ευρώ σε 75 δικαιούχους παραγωγούς των προηγούμενων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.
«Σε ώρες δοκιμασίας της κοινωνίας μας λόγω της γνωστής πανδημίας, ο ΕΛΓΑ στηρίζει εμπράκτως την Ελληνίδα και τον Έλληνα αγρότη», ανέφερε σχετικά ο κ. Λυκουρέντζος.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.