Θύμα της... κατάρας με τις καρέκλες στο στούντιο του ΑΝΤ1 έπεσε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Παπαδάκης.
Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» συνομιλούσε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου όταν έσκυψε για να δει κάτι που του έδειχνε η συμπαρουσιάστριά του.
Η συνέχεια, όμως, ήταν δυσάρεστη για τον δημοσιογράφο καθώς «εξαφανίστηκε» από την οθόνη καθώς έπεσε από την καρέκλα.
Πριν από 15 ημέρες παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στην τότε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» με θύμα τον δημοσιογράφο Γιώργο Στρατάκη.
Οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα πανικοβλήθηκαν προς στιγμήν κι έσπευσαν να δουν τι συνέβη στον δημοσιογράφο, ωστόσο στη συνέχεια καθησύχασαν τους τηλεθεατές, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χαμόγελο.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα του on air
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!