Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο – πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης – άφησε ένας 46χρονος άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Κάμπου.
Το άτυχο άνδρα – με καταγωγή από την περιοχή της Ζαχάρως, που ζούσε μόνιμα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου – εντόπισαν τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.
Ο 46χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια και η ακριβής ώρα του θανάτου του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.