Μαρτύριο για 25χρονη: Την χτυπούσαν, την κλείδωναν και την εξέδιδαν

Μαρτύριο για 25χρονη: Την χτυπούσαν, την κλείδωναν και την εξέδιδαν

Ο σύντροφός της που γνώρισε μέσω Facebook, η πεθερά και η κουνιάδα της είχαν αναλάβει το ρόλο του σωματέμπορα

somatemporia
Πίστεψε ότι ο άνδρας που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο ήταν ο αληθινός της έρωτας. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης, που την οδήγησαν ως την Κρήτη, έκρυβαν μία τεράστια παγίδα για την ίδια. Από τη μία στιγμή στην άλλη η 25χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφο της, 35 ετών, την μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας. Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν για να βάζουν στην τσέπη τα χρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Πάνω της είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση σωματεμπορίας. Η 25χρονη συμπατριώτισσα τους είχε καταστεί για εκείνους «η κότα με τα χρυσά αυγά».

Την σοβαρή αυτή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να «λυτρώσουν» την κοπέλα και να συλλάβουν τον δήθεν σύντροφο της και τα μέλη της οικογένειας του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά την θέληση της και παρακρατείται από αγνώστους.

Μέσω Facebook
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε ανέβει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της. Είχαν γνωριστεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook. Όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος της το έπαιζε ερωτευμένος και η 25χρονη «τσίμπησε». Μέχρι που της υποσχέθηκε γάμο και την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη. Μόλις έφθασαν στο Ηράκλειο, την πήγε στο διαμέρισμα του, στην πόλη του Ηρακλείου.

Εκεί πλέον έπεσαν οι …μάσκες. Μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας απειλούσαν και χτυπούσαν την κοπέλα με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί. Ο 35χρονος είχε φροντίσει να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα. Παράλληλα στις Αστυνομικές Αρχές έφθασε μία πληροφορία ότι ο 35χρονος σχεδίαζε να μεταφέρει την 25χρονη στην Γερμανία για να συνεχίσει εκεί την δράση του. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

Πηγή: cretalive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης