Μοναδική ήταν η… παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο νησί της Γαύδου.
Σήμερα η δασκάλα του δημοτικού σχολείου μαζί με τρεις μαθητές και δύο ακόμα παιδιά πήραν την ελληνική σημαία και παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο του νησιού για να τιμήσουν τους ήρωες της επανάστασης.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανάρτησε ο Ευσέβιος Δασκαλάκης ο οποίος το συνοδεύει με τα εξής λόγια: «Η παρέλαση του Δημοτικού Σχολείου Γαυδου … !!! Συγχαρητήρια …. Χρόνια Πολλά … !!!!»
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.