Τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονίατου Αλβανού Αλμπέρτ Μπάκο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα βρέθηκε νεκρός κι άλλος κρατούμενος!
Πρόκειται για Έλληνα, 65 ετών, οποίος είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών και ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού καταστήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν προσήλθε στο πρωινό προσκλητήριο, οπότε και αναζητήθηκε από τους σωφρωνιστικούς υπαλλήλους. Λίγο αργότερα τον εντόπισαν στο κελί του χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.