Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Είμαστε ευχαριστημένοι μετά από όσα έγιναν στα Εξάρχεια

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Είμαστε ευχαριστημένοι μετά από όσα έγιναν στα Εξάρχεια

«Οι μολότοφ που έπεσαν ξεπέρασαν την παραγωγή της 3Ε, μας πέταγαν ποδήλατα, κουτιά, ξύλα από ταράτσες» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας

fotomat-fot
«Είμαστε ευχαριστημένοι αυτή τη φορά» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας για τα επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης μετά τη συγκέντρωση για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάναμε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και κάναμε συλλήψεις. Το θέμα είναι όταν βγαίνουν οι χειροπέδες οι δικές μας η δικαιοσύνη τι κάνει. Δεν έχω δει κανέναν να τιμωρείται στα 28 χρονια υπηρεσίας που έχω» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας.

Κληθείς να εξηγήσει γιατί είναι ευχαριστημένος ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι «η ικανοποίηση προέρχεται διότι εχθές ήταν ιδιαίτερης έντασης τα επεισόδια. Οι μολότοφ που έπεσαν ξέπερασαν την 3Ε. Ήταν πάμπολλες οι μολότοφ ενώ παρατηρήθηκε το φαινόμενο να σπάνε εισόδους πολυκατοικιών και να πετάνε ποδήλατα, κουτιά, ξύλα και άλλα αντικείμενα».

«Εμείς θέλουμε να μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ προσθέτοντας ότι για να αντιμετωπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα πρέπει:

- να λυθούν τα χέρια της αστυνομίας για να καθαρίσει τα Εξάρχεια και γι αυτό απαιτείται πολιτική βούληση

- να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα η ρίψη μολότοφ

Κλείσιμο
- να υπάρξει παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια ώστε να γίνει κανονική η περιοχή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης