Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Οι δράστες είχαν διαπράξει άλλες τρεις ληστείες
Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Αυγούστου οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί για ακόμη δέκα ληστείες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα
Aκόμα τρεις ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης είχαν διαπράξει οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι λήστεψαν και οδήγησαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή στου Φιλοπάππου.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων τριών ληστειών.
Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Αυγούστου οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί για ακόμη δέκα ληστείες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.
Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι για διαφορετικούς λόγους από τις Αρχές και αυτό συνέβαλε καθοριστικά στην εξιχνίαση τις υπόθεσης και τη σύλληψη τους.
Οι τρεις αν και ομολόγησαν τη ληστεία σε βάρος του Νικόλα Μουστάκα και της φίλης του, ωστόσο ισχυρίζονται ότι δεν τον έσπρωξαν στο κενό, αλλά ότι ο άτυχος νεαρός έπεσε μόνος του.
Η δίωξη σε βάρος τους είναι για δολοφονία και ληστεία.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.