Φωτιά στο Μάτι: Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από την χήρα Φύτρου

Φωτιά στο Μάτι: Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από την χήρα Φύτρου

Ο δικηγόρος της έκανε λόγο για αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο - Στη φωτιά της 23ης Ιουλίου είχαν χάσει τη ζωή της ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της

kammena-mati_main01
Για αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, κάνει λόγο σε μήνυση που κατέθεσε κατα παντός υπευθύνου αλλα και σε βαρος των Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Τοσκα η χήρα Φυτρου, η οποια έχασε στη φονική πυρκαγιά της 23ης Απριλίου τον συζυγο και τα δυο της παιδιά.

Συμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Βασίλη Καπερναρο, οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα για το ότι έχει τελεστεί το αδικημα της ανθρωποκτονιας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Συμφωνα με τον κ. Καπερνάρο η μήνυση της οικογενειας θα ανοίξει τον δρόμο για την διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από την Βουλή.

«Καταθέσαμε μια μήνυση με στοιχεία που αποδεικνύουν την υπευθυνότητα και τη συνυπευθυνότητα όλων των μηνυομένων από εμάς μεταξύ των οποίων είναι και ο υπουργός Σκουρλέτης και ο πρώην υπουργός Τόσκας. Ως εκ τούτου, μιλήσαμε και με τον προϊστάμενο, τη Δευτέρα αμελλητί σύμφωνα με το Σύνταγμα η υπόθεση πάει στη Βουλή» είπε ο κ. Καπερνάρος στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση της μήνυσης προσθέτοντας ότι «έχουμε συγκεντρώσει πάρα πολλά στοιχεία ότι όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι και συνυπαίτιοι».

Φωτιά στο Μάτι: Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από την χήρα Φύτρου


Δείτε βίντεο: Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από την χήρα Φύτρου
Κλείσιμο
Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από την χήρα Φύτρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης