Μπήκε στη Βουλή με άδεια κόμματος και την συνέλαβαν για χρέη στο Δημόσιο

vouli_ktirio1

Μπήκε στην πύλη της Βουλής με άδεια αλλά διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εις βάρος της καταδικαστική απόφαση για εισφορές στο Δημόσιο - Αμέσως μεταφέρθηκε στο  ΑΤ Συντάγματος και στη συνέχεια στον εισαγγελέα

Πέρασε την πύλη της βουλής μετά από αδεια που είχε από κοινοβουλευτική ομάδα κόμματος, αλλά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος της ένταλμα σύλληψης για εισφορές στο Δημόσιο.

Το συμβάν με πρωταγωνίστρια την 60χρονη σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Η γυναίκα, πέρασε την πύλη του κοινοβουλίου προκειμένου να μεταβεί σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Μάλιστα,είχε άδεια εισόδου από κοινοβουλευτική ομάδα κόμματος και στο φυλάκιο της Βασιλίσσης Σοφίας είχε δοθεί το όνομά της.

Όμως δεν κατάφερε να περάσει στο εσωτερικό καθώς κατά τον έλεγχο στο σύστημα police on line διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για εισφορές στο Δημόσιο.

Η φρουρά της Βουλής κινητοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα με τις εντολές και κατευθύνσεις του φρουράρχου, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στο ΑΤ Συντάγματος και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Σύριζας

Την μπουζουριάσανε την πασόκα

Πόπη

Χι-χι-χι ! Από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

.

Και γιατί δεν είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες; Δεν ήξεραν που έμενε; Ή είδαν ποιο κόμμα της έδωσε την άδεια και έδρασαν αναλόγως;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kipros_new_mesa

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ίχνη του απαγωγέα μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης – Δύο αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα που τους υπέδειξαν και βρήκαν τον απαγωγέα με τα δύο αγόρια που ήταν ναρκωμένα

1