Αποκαλυπτική μαρτυρία του διασώστη στο χωράφι της φρίκης: «Βρήκαμε τους νεκρούς στα 30 μέτρα από τη θάλασσα»

Αποκαλυπτική μαρτυρία του διασώστη στο χωράφι της φρίκης: «Βρήκαμε τους νεκρούς στα 30 μέτρα από τη θάλασσα»

«Δεν ήταν λουόμενοι γιατί φορούν ρούχα, ενδεχομένως να είναι κάτοικοι της περιοχής ή άνθρωποι που είχαν έρθει για εκδρομή», λέει στο protothema.gr o διασώστης Βασίλης Ανδριόπουλος

bodies1
Στην κάμερα του protothema.gr μίλησε ο διασώστης του ελληνικού ερυθρού Σταύρου Πάτρας και επιχειρησιακός επικεφαλής της ομάδας που εντόπισε στο χωράφι τους 26 νεκρούς. Ο Βασίλης Ανδριόπουλος είπε πως όταν η ομάδα του έφτασε στην περιοχή Αργυρή Ακτή στο Μάτι ήρθε αντιμέτωπη με 26 ανθρώπους οι οποίοι είχαν καεί ζωντανοί:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες επιχειρώντας στο σημείο αντικρίσαμε σε έκταση 300 – 400 τετραγωνικών μέτρων τους 26 ανθρώπους. Δεν ήταν λουόμενοι γιατί φορούν ρούχα, ενδεχομένως να είναι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ή να είχαν έρθει για εκδρομή. Οι άνθρωποι ήταν 30 μέτρα από τη θάλασσα. Με τις συνθήκες που επικρατούσαν στον τόπο και στην ευρύτερη περιοχή πιστέψτε με δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το επόμενο βήμα».

Ο κ. Ανδριόπουλος αναφέρθηκε και σε άλλους τέσσερις νεκρούς που βρέθηκαν στην περιοχή πριν τον εντοπισμό των 26 έτυχων ανθρώπων. Τρεις στην ταβέρνα και μια κυρία πιο πάνω.


video 1532417346

video 1532418102
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης