Στο περιστατικό με την κανονιοφόρο «Αρματωλός» και το τουρκικό εμπορικό πλοίο, ανοιχτά της Λέσβου, αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 3ης Υπουργικής Συνάντησης Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο υπουργός εξωτερικών σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην κανονιοφόρο «Αρματωλός», λέγοντας πως «δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν ατύχημα ή όχι». Και πρόσθεσε: «Με ξύπνησαν στις 4.40 τα ξημερώματα και από τότε έδινα οδηγίες», επισημαίνοντας πως «το τουρκικό εμπορικό πλοίο δεν έμεινε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και από ελληνικής πλευράς ζητήθηκε από τους Τούρκους να πάρουν τα μέτρα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.