Πλατεία Βικτωρίας: «Γάζωσαν» Αλβανό μέσα σε κουρείο

Πλατεία Βικτωρίας: «Γάζωσαν» Αλβανό μέσα σε κουρείο

Αστυνομικός βρισκόταν στο κομμωτήριο εκείνη την ώρα, τράβηξε όπλο και κυνήγησε τους δράστες χωρίς αποτέλεσμα - Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

alert_viktwria_arthro
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Χέυδεν 18 στην πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άγνωστοι με μηχανή σταμάτησαν έξω από κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Χέυδεν 18. Ο ένας εκ των δύο μπήκε μέσα, και πυροβόλησε έναν Αλβανό πέντε φορές.

Οι δράστες στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για έλεγχο στον αξονικό τομογράφο για να δούμε τι βλάβες τι έχει υποστεί. Διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ σε εμάς στη μια και μιση το μεσημέρι. Η πρώτη πληροφορία που μου έχει μεταφερθεί είναι πως έχει τραυματιστεί στη βουβωνική χώρα», είπε στο protothema.gr ο διοικητής του Ερυθρού Σταυρου, κ. Ευθύμιος Γεωργόπουλος.

Όπως σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας μέσα στο κομμωτήριο κουρευόταν ένας αστυνομικός. Μόλις συνέβη το περιστατικό, ο αστυνομικός έβγαλε πιστόλι και κυνήγησε τους δράστες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Κλείσιμο
Αυτόπτης μάρτυρας


IMG_2868
IMG_2869
IMG_2870
IMG_2872


Αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο έξω από το κουρείο

Βίντεο Πλατεία Βικτωρίας

Ιδιοκτήτης μαγαζιού με οπτικά, κοντά στον τόπο του συμβάντος λέει ότι ακούστηκαν 5-6 πυροβολισμοί και μετά είδε δύο άτομα πάνω σε μηχανάκι που έφυγαν. «Το ασθενοφόρο άργησε υπερβολικά», είπε:



Δήλωση ιδιοκτήτη καταστήματος

Εξοργισμένη κάτοικος της περιοχής φωνάζει μπροστά στην κάμερα ότι δεν μπορούν να βγουν έξω στο δρόμο λόγω εγκληματικότητας. «Δεν είδα τίποτα, αλλά άκουσα τους πυροβολισμούς. Μία με αυτό, μία μμε τα ναρκωτικά πιο κάτω. Έχουμε τρελαθεί. Δεν αντέχουμε άλλο. Πού να πάμε; Τα σπίτια μας είναι εδώ!», ενώ στη συνέχεια καταγγέλλει ότι μέσα στο σπίτι της, στα σκαλιά της πολικατοικίας της, χρήστες ναρκωτικών κάνουν ενέσεις.

Κάτοικος για τους πυροβολισμούς

Δήλωση κατοίκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης