Βάσει του ρεπορτάζ, η αστυνομία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει την τάξη, όμως τα επεισόδια έχουν επεκταθεί και εκτός του χώρου του ΚΥΤ Μόριας με απρόβλεπτες συνέπειες
Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν to το βράδυ της Κυριακής στο ΚΥΤ Μόριας από μετανάστες, οι οποίοι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, ξεκίνησαν τη μεταξύ τους συμπλοκή που δεν άργησε να πάρει διαστάσεις.
Βάσει του ρεπορτάζ, η αστυνομία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει την τάξη, όμως τα επεισόδια έχουν επεκταθεί και εκτός του χώρου του ΚΥΤ Μόριας με απρόβλεπτες συνέπειες. Το Lesvosnews.gr αναφέρει ότι πληροφορίες που έως τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για τραυματίες που έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Νωρίτερα, άγνωστοι είχαν προβεί σε βανδαλισμούς πετώντας πέτρες, κάδους και πινακίδες στον δρόμο.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.