Τσακαλώτος: Δεν το 'χει η μοίρα μου να επισκεφθώ το Κρεμλίνο...

Τσακαλώτος: Δεν το 'χει η μοίρα μου να επισκεφθώ το Κρεμλίνο...

Πώς αντέδρασε ο υπουργός στηγ μεταφορά του χώρου της ομιλίας του στο ξενοδοχείο «Theoxenia»

tsakalwtos_omilia
«Δεν το 'χει η μοίρα μου να επισκεφτώ το Κρεμλίνο»: με αυτήν την φράση άνοιξε την ομιλία του ο υπουργος Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο ξενοδοχείο Theoxenia και ενώ λίγο νωρίτερα, έξω από το ξενοδοχείο, οπαδοί του Ολυμπιακού διαμαρτύρονταν κατά της κυβέρνησης.

Ο υπουργος Οικονομικών θέλησε έτσι να... υποβιβάσει το γεγονός της ακύρωσης της εκδήλωσης στον χώρο με την επωνυμία «Κρεμλίνο», καθως εκεί δεν θα μπορούσε η αστυνομία να εγγυηθεί για την ασφάλεια του υπουργού. Έτσι, επιλέχθηκε η αιθουσα εκδηλώσεων του γνωστού ξενοδοχείου, που βρίσκεται επι της Καραολή και Δημητρίου να φιλοξενήσει τα 300 περίπου άτομα που ήθελαν να τον ακούσουν. 

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες, είναι χαρά μου να είμαι εδώ, είναι μια δύσκολη μέρα, ειδικά για την οργανωτική επιτροπή, τους ευχαριστώ για τις δυσκολίες που περάσανε κσι νομίζω πως όντως, όπως είπε ο σύντροφος Χρήστος, είναι πολύ σημαντικό που έγινε αυτή η εκδήλωση. Εγώ να σας πω, έχω μόνο μια στενοχώρια, ότι δεν ειναι στην μοίρα μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο. Ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν με είχαν καλέσει ποτέ, σήμερα ήταν η προσπάθειά μου να παω επιτέλους στο Κρεμλίνο και φαίνεται ότι θα γεράσω και δεν θα το καταφέρω. Συντρόφισσες και σύντροφοι, νομίζω ότι όλοι μέσα σε αυτή την αίθουσα έχουμε μια πλήρη επίγνωση του κατά πόσο έχουμε να κάνουμε με μια τραυματισμένη οικονομία και κοινωνία...» άνοιξε την ομιλία του ο κ. Τσακαλώτος.

IMG 2596
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης