Ο Μπουτάρης κάλεσε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων για ρεβεγιόν στην Θεσσαλονίκη

Ο Μπουτάρης κάλεσε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων για ρεβεγιόν στην Θεσσαλονίκη

Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός των Σκοπίων, επιλέγει να επισκεφθεί την Ελλάδα για... διακοπές

Ο Μπουτάρης κάλεσε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων για ρεβεγιόν στην Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί το 2018, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, μετά από πρόσκληση του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.

Απαντώντας, την Τετάρτη, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Σκοπιανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μίλ Μπόσνγιακοβσκι, επιβεβαίωσε την πληροφορία, πως ο πρωθυπουργός Ζάεφ, θα βρεθεί incognito, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη, για ρεβεγιόν με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Τον περασμένο Νοέμβριο Γιάννης Μπουτάρης επισκέφθηκε τα Σκόπια, όπου συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, τον οποίον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη. Σε εκείνη τη συνάντηση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Κλείσιμο
Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός των Σκοπίων, επιλέγει να επισκεφθεί την Ελλάδα για... διακοπές. Ο προκάτοχός του, Νίκολα Γκροέυφσκι, επέλεγε πάντοτε επιδεικτικά προορισμούς σε άλλες χώρες, συνήθως στην Τουρκία, ζητώντας από τους συμπατριώτες του να μην επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και όχι μόνο.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης