Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Σταδίου και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία της Alpha Bank, η οποία είναι η επικεφαλής-συντονίστρια τράπεζα των πιστωτικών ιδρυμάτων που έχουν δανείσει το MEGA, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι Ενώσεις Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) και Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΠΗΕΑ) προκήρυξαν τετράωρη στάση εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας από τις 11.00 έως και τις 15.00 για συμπαράσταση στους συναδέλφους του MEGA.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»