Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού φρουρού της κλούβας των ΜΑΤ
έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που έγινε στόχος επίθεσης με καλάσνικοφ το βράδυ της Δευτέρας φέρνει στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος.
«Τον είδα να έρχεται με προτεταμένο το όπλο. Φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα. Ήταν ψηλός περίπου 1,85 ύψος» περιέγραψε στους συναδέλφους του τον δράστη.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια αποκαλύπτει, δε, ότι αυτό που τον έσωσε ήταν η κίνησή του να πέσει στο πεζοδρόμιο για να προφυλαχθεί.
«Μέχρι να καταλάβω τι συνέβαινε άκουσα τους πυροβολισμούς και έπεσα κάτω στο πεζοδρόμιο στο πεζοδρόμιο για να προφυλαχθώ. Όταν σηκώθηκα είδα το σκάψιμο της βολίδας πάνω στην κολόνα που στεκόμουν στο ύψος του κεφαλιού μου. Σώθηκα από θαύμα» είπε ο αστυνομικός-παρατηρητής.
Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά την επίθεση ο αστυνομικός είχε περιγράψει πώς μια από τις σφαίρες πέρασε δίπλα από το αυτί του.
Η μαρτυρία αυτή έρχεται να «δέσει» την εκτίμηση των αστυνομικών ότι στόχος αυτών που έκαναν την επίθεση ήταν να υπάρχουν νεκροί από την επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Χαριλάου Τρικούπη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη