Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά!

Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά!

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ζήτησαν από τους 30 πυροσβέστες να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση της Πυροσβεστικής με την εταιρεία - Τι απαντά η Kefalonian Lines

Ένα απίστευτο περιστατικό που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει, σημειώθηκε σήμερα στο λιμάνι του Πόρου, στην Κεφαλονιά. Πυροσβέστες που έδιναν μάχη από το πρωί για να ελέγξουν τη φωτιά στο νησί, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης επιχείρησαν να επιστρέψουν στην Κυλλήνη προκειμένου είτε να ξεκουραστούν είτε να μεταφερθούν σε άλλο πύρινο μέτωπο, είδαν το πλήρωμα να τους ζητά και εν τέλει να τους κατεβάζει από το πλοίο και μάλιστα με προκλητικό τρόπο!

Την παραπάνω καταγγελία έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ), η οποία έστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. Ο πρόεδρος της ΠΟΠΥΣΥΠ Αλέξανδρος Φαραντάκης και ο γενικός γραμματέας Στυλιανός Πέπλης που υπογράφουν την επιστολή, επικαλούνται μαρτυρίες συναδέλφων τους που επιχειρούσαν στο νησί, οι οποίοι όταν αποδεσμεύτηκαν και πήγαν στο λιμάνι για να φύγουν, βρέθηκαν απέναντι από την πλοιοκτήτρια εταιρεία kefalonian lines που “με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντάς τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται”. Η ΠΟΠΥΣΥΠ ζητά από τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη “την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ - τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 6:15 τα ξημερώματα περίπου τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα αναχώρησαν από την Κυλλήνη για τον Πόρο της Κεφαλονιάς, με το πλοίο “Φιορ Ντι Λεβάντε” της κοινοπραξίας Ionian group, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούσαν κοντά στα χωριά Λουρδάτα και Σιμωτάτα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και δόθηκε εντολή σε ένα μέρος των δυνάμεων να επιστρέψουν στην Κυλλήνη. Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι οι μπαρουτοκαπνισμένοι από τη μάχη με τις φλόγες πυροσβέστες επιβιβάστηκαν στο πλοίο “Νήσος Κεφαλονιά”.

Όμως πριν το πλοίο σηκώσει άγκυρα και ξεκινήσει το ταξίδι του, η εταιρεία τους ζήτησε να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση με την εταιρεία, όπως καταγγέλλει η ομοσπονδία τους. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να περιμένουν τρεις ώρες για να φύγουν τελικά με το ίδιο πλοίο με το οποίο είχαν φτάσει στο νησί.

Οι αρμόδιοι οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν τι έχει συμβεί. Να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για κάποιο λάθος ή παράλειψη της πυροσβεστικής ή της πλοιοκτήτριας εταιρείας ή αν απλά κάποιος επέδειξε υπερβάλλουσα τυπολατρία μη αντιλαμβανόμενος τις πραγματικές συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από την πτήση του με ελικόπτερα πάνω από τα καμμένα, είπε στους πυροσβέστες στο Πολυδένδρι "αυτό που κάνατε παιδιά δεν ξεπληρώνεται με τίποτα". Και σήμερα εισέπραξαν το “ευχαριστώ”...

Κεφαλονιά: Έχουμε επανειλημμένως μεταφέρει πυροσβέστες δωρεάν, απαντά η εταιρεία 
Την δική της εκδοχή των γεγονότων σχετικά με την μεταφορά πυροσβεστών από την Κεφαλονιά, δίνει η πλοιοκτήτρια εταιρία. Σύμφωνα με την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ), η Kefalonian Lines κατέβασε από το πλοίο πυροσβέστες που είχαν μεταβεί στο νησί ως ενίσχυση για την αντιμετώπιση της μεγάλης φωτιάς στα Σιμωτάτα και επέστρεφαν στην βάση τους. 

Σύμφωνα με την ΠΟΠΥΣΥΠ η πλοιοκτήτρια εταιρεία Kefalonian Lines «με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντάς τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται». Η ΠΟΠΥΣΥΠ μάλιστα με την επιστολή της ζητούσε από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ - τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν».

Αντίθετα, η εταιρεία απαντά πως επανειλημμένως έχει στηρίξει το έργο κρατικών λειτουργών που στηρίζουν την Κεφαλονιά σε περιπτώσεις ανάγκης και πως αυτό είχε πρόθεση να κάνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Παρόλα αυτά, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να τηρεί τον νόμο και δεν μπορεί να δέχεται προς επιβίβαση τον οποιονδήποτε, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει λίστα επιβατών αλλά και έκδοση μηδενικού εισιτηρίου. 

Αναλυτικά, η απάντηση της εταιρίας: 
Σχετικά με την επιστολή - καταγγελία της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. περί δήθεν αποκλεισμού πυροσβεστών στο λιμένα του Πόρου Κεφαλονιάς από την Kefalonian Lines, σημειώνουμε τα παρακάτω.

Η Kefalonian Lines, ως ναυτιλιακή – ακτοπλοϊκή εταιρεία υπόκειται σε πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο κανόνων ασφαλούς πλεύσης και μεταφοράς επιβατών, πληρώματος και οχημάτων. Για αυτό το σκοπό, η εκτέλεση των δρομολογίων της γίνεται πάντοτε βάσει τήρησης συγκεκριμένων πρωτοκόλλων και καταστάσεων επιβατών και οχημάτων, χωρίς «εκπτώσεις» σε θέματα ασφαλείας επιβατών και πληρώματος.

Όσον αφορά στην «καταγγελία» της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. -για την οποία, σημειωτέον, ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε.- συνοψίζουμε τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα.

Αρχικά, το αρμόδιο όργανο του Λιμενικού Σταθμού Πόρου Κεφαλονιάς ζήτησε από την Kefalonian Lines να καθυστερήσει τον απόπλου του πλοίου «Νήσος Κεφαλονιά» από τον Πόρο Κεφαλονιάς προς την Κυλλήνη, προκειμένου να μεταφερθεί δείγμα λαδιών πυροσβεστικού αεροσκάφους που επιχειρούσε για την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονταν στην Κεφαλονιά. Πράγματι, το σχετικό δείγμα μεταφέρθηκε στο «Νήσος Κεφαλονιά», βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου.

Ωστόσο, προσήλθαν στο λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς προς αποχώρηση από το νησί μας και πυροσβέστες χωρίς καμία προηγούμενη επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση της εταιρείας μας από την αρμόδια Υπηρεσία. Η ενημέρωση αυτή είναι υποχρεωτική και λαμβάνει χώρα σε κάθε περίπτωση γεγονότων έκτακτης ανάγκης, σαν αυτές που βιώνει το νησί της Ζακύνθου και το νησί μας αυτές τις μέρες. Επιπλέον, οι εν λόγω πυροσβέστες δεν ανήκαν σε καμία κατάσταση επιβίβασης προς αποχώρησή τους από την Κεφαλονιά, όπως απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία (βάσει της οποίας επιβιβάζονται στα πλοία όλο το προσωπικό του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας).

Παρόλο που δεν διέθεταν το απαιτούμενο «Φύλλο Πορείας» και δεν ήταν εγγεγραμμένοι στη σχετική κατάσταση επιβίβασης προς αποχώρηση από την Κεφαλονιά, υπάλληλος συνεργαζόμενου πρακτορείου του Πόρου Κεφαλονιάς τους πρότεινε να ταξιδέψουν με την έκδοση μηδενικών εισιτηρίων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταγραφή τους στην απαιτούμενη λίστα επιβατών για σκοπούς ασφαλείας. Καθιστούμε δε σαφές, ότι η Kefalonian Lines ουδεμία ενημέρωση είχε ως προς τον παραπάνω χειρισμό από το εν λόγω πρακτορείο, ενώ η Διοίκηση της Kefalonian Lines ενημερώθηκε σχετικά εκ των υστέρων.

Στο σημείο αυτό τονίζουμε ότι πληθώρα πυροσβεστών και πυροσβεστικών οχημάτων έχουν μεταφερθεί υπό τις τρέχουσες έκτακτες συνθήκες στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, χωρίς ουδέποτε να προκύψει κανένα πρόβλημα ή δυσλειτουργία. Πέραν δε τούτων, επισημαίνουμε ότι, χθες 16 Αυγούστου 2017 το πλοίο και το πλήρωμά του ήταν σε 24ωρη επιφυλακή προκειμένου να μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ, σε περίπτωση που απαιτούνταν, επιπλέον δυνάμεις για την ενίσχυση του έργου κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Όλοι οι Κεφαλλονίτες γνωρίζουν ότι η Kefalonian Lines έχει επανειλημμένα συνδράμει καθοριστικά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, αλλά και κάθε κρατικής υπηρεσίας. Αναφέρουμε δε ενδεικτικά ότι, την περίοδο των σεισμών το 2014, η Kefalonian Lines για περίοδο πλέον των 4 μηνών μετέφερε ΔΩΡΕΑΝ περισσότερα από 3.000 στελέχη του κρατικού μηχανισμού τα οποία μετέβαιναν στο νησί μας στο πλαίσιο διαχείρισης της τότε κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Τέλος, η Kefalonian Lines, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και κάθε φορέα του κρατικού μηχανισμού που θέλει να συμβάλει σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει το νησί μας. Με εκτίµηση, Kefalonian Lines


ΣΧΟΛΙΑ (161)

Jollenbeck

Παιδιά να προτιμάτε τα Ζακυνθινά πλοία τα οποία εκτός των άλλων ειναι καθαρά γρήγορα ευρύχωρα και με ευγενικό πλήρωμα. Ειναι απλό το πράγμα. Ο δε κ.πλοιοκτήτης των Κεφαλληνιακών Γραμμών ας τα δρομολογήσει στη γραμμή Ρίο-Αντίρριο, Πειραιά-Αίγινα, Ραφήνα-Μαρμάρι, υπάρχει χώρος για όλους....

Τζαμπατζής

Η συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία έχει να λάβει από το τσιπρεϊκο τσούρμο δλδ δημόσιο, κάποια χρήματα από το περασμένο έτος και προπερασμένο !! Αυτά για την ενημέρωση των γιδοπροβάτων που γκαρίζουν στο ΠΘ !!!

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΟ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΙΔΙΟΤΗΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? Η ΟΙ ΠΕΝΤΕΤΕΙΣ ΡΑΔΙΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΠΥΝ ΤΖΑΜΠΑ...ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝΤ ΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Wer

Τάδε έφει ο μούτσος της εταιρείας.

Πάνος

Αυτός που τους έδωσε εντολή για αποχώρηση έπρεπε να τους εφοδιάσει με μηδενικά εισιτήρια ή να τους ενημερώσει να πληρώσουν αυτοί.

παλι καλα που δεν τους φουνταρανε μεσοπελαγα

αχαχααχαχ για φαντασου ομως να κανανε ελενχο μετα που θα φευγαν απο το λιμανι ,,,, να τους περναγανε λαθροεπιβατες ,,, και επειδη δεν ειναι μελαμψοι ισλαμοφασιστες = μελαψοι θα ειτανε γιατι τους εκαψε η φωτια .... θα τους πεταγανε εναν εναν απο την κουπαστη χαχαχαχαχχ και μετα τι ??? πυροσβεστες γιοκ χαχαχαχαχ τυχεροι στην ατυχια τους ... η ακομα να τους περναν τα στοιχεια και να τους ερχοτανε απο την εφορια κατασχεση περιουσιας γιατι δεν πλερωσαν το κομιστρο στον ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΒΥΘΩΝ χαχαχαχαχα ελας το μεγαλειο σου υγ στον συμμοριτοπολεμο τα ρεμαλια του εαμ ελας υπογραφαν κολοχαρτα λεγοντας οτι θα εξοφλουσαν => αχαχαχαχαχα τα χρεη οταν θα ερχοντουσαν στην εξουσια δεν βρεθηκε κανενας συριζαιος πυροσβεστης να τους τιν κανει την λαδια ???

Τοπικός πυροσβέστης

Μην γράφετε βλακείες. Όταν ήρθαν οι πυροσβέστες είχε σβήσει η φωτιά...άκου που έσβησαν την φωτιά...

Aris

Το βιντεο το τραβαει ο ΟΔΗΓΟΣ

......

Χαχαχα!!! Απο αλλο ανεκδοτο!!!!

Victor

Οι ιδιωτικές εταιρίες λειτουργούν με κανόνες. Κάποιος κρατικός διοικητικός υπάλληλος έπρεπε να είχε φροντίσει για τις μεταφορές. Όπως εγώ φροντίζω για τα ταξίδια των μελών της ομάδας μου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν το έκανε όμως προφανώς γιατί τα έξυνε.

Ποιες

Ποιες ιδιωτικες εταιρίες ρε ΧΑΛΒΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΧΑΧΑΧΑ

Εμετός

Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται για όλους, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων όπως είναι η ανθρώπινη ζωή και τα ιατρικά θέματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση καλά έκανε η ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία. Με την λογική ορισμένων εδώ μέσα, οι 30 πυροσβέστες θα μπορούσαν να πάνε και σε ένα μαγαζί για φαγητό και να μην πληρώσουν, να πάνε σε ένα σούπερ μαρκετ και να πάρουν ότι θέλουν. Να βγάλουν τα εισιτήρια κανονικά και μετά να τους τα πληρώσει η υπηρεσία. Δεν μπορεί κανένας να υποχρεώνει τον άλλο για κάτι, εκτός και αν η εταιρεία από μόνη της τους έκανε το ταξίδι δώρο. Ακόμα αν το σιχαμένο δημόσιο θέλει χαρούλες από τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες, ας κόψει και αυτό τα εισιτήρια στα μμμ να δούμε μετά...

Προς εμετός

Το σιχαμένο Δημόσιο είναι το δικό σου Δημόσιο και όλων των πολιτών αυτής της χώρας φίλτατε ιδιωτικέ εμετέ. Από το να το βρίζεις νυχθημερόν προτιμότερο είναι να προσπαθείς να το κάνεις καλύτερο μπας και βελτιωθεί η ζωή σου και η δική μας.

.....

Αγαπητε εμετε... Οταν οι υπουργοι αυτης της χωρας παιρνουν "χοντρα" οδοιπορικα εντος και εκτος εδρας που ταξιδευουν, εισητηρια και διαμονη σε πολυτελεστατα ξενοδοχεια μετα των οικογενειων τους, αυτοκινητα, κινητα τηλεφωνα κλπ.....ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ????? Αυτα ποιος τα πληρωνει???? Οι πυροσβεστεα που βγαζουν το ψωμι τους με κινδυνο τη ζωη τους σε πειραξαν? Δηλαδη πρεπει να τους στελνουν σε 2-3 διαφορετικα σημεια της Ελλαδας να σβηνουν φωτιες, να πληρωνουν εισητηρια απ την τσεπη τους, να τρωνε απ την τσεπη τους και αν παιρνουν στην καλυτερη κανενα 700αρι μισθο, να τον ξοδευουν ολο και να βαζουν κι απ την τσεπη τους ε????? Βολεμενε!!!! Ε βολεμενε!!!Εμετος μου 'ρχεται με κατι τυπους σαν κι εσενα

Βαγγελης

Περα απο το αυτονοητο ,που ετονισαν παρα πολλοι οτι δηλ. υπαρχουν κανονες και κανονισμοι για την μεταφορα επιβατων (ειτε πολιτων ειτε στρατιωτικων) το κυριο θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε Διοικητικη Μεριμνα, Επιμελητεια η οπως αλλιως λεγεται. Δηλαδη τα συστατικα ενος οργανωμενου Κρατους. Σε καθε περιπτωση Εκτακτης Αναγκης δεν πρεπει να υπαρχει ενα σχεδιο (καταρτισμενο και επιβεβαιωμενο εκ των προτερων) μεταφορας,υποστηριξης (νερο,τροφη, Νοσοκομειο Πρωτων Αναγκων κλπ) αλλα και επιστροφης????Και ναι μεν η ανεπαρκεια του Κρατους (Κρατος =ολοι οι θεσμοι,οργανα,λειτουργιες κλπ) στην επιστροφη των Πυροσβεστων απλως τους ταλαιπωρησε αλλα η ελλειψη Διοικητικης Μεριμνας ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των πυρκαγιων (το ανοργανωτο Κρατος το Τοσκα δεν φροντισε να εχουν νερο !!!) δημιουργει τεραστιες ελλειψεις στην αποτελεσματικοτητα του φορεα,της Πυροσβεστικης εν προκειμενω. Μακαρι να μην διαπιστωσουμε (ακομα μια φορα,γιατι στον παρελθον την γευθηκαμε πικρα στην Κυπρο στα Ιμια κλπ) την ανοργανωσια και το μεγαλο μπαχαλο του Κρατους....

Γιάννης

@ Βαγγελης18/08/2017 12:18 ........... Ειχες δεν είχες την κομματική σου εμπάθεια για αυτούς που κυβερνάνε τώρα την έβγαλες. . Ειδαμε και επι διακυβέρνησης Σαμαρά στις πυρκαγιές της Πάρνηθας το τι "τέλεια οργανωμένη επιμελητεία ειχε η πυροσβεστική και το τότε οργανωμένο κράτος στην φροντίδα κλπ κλπ ". Ας ηταν καλά τότε ο σουπερ Μαρκετάς Σκλαβενίτης που έστελνε από ένα πλησιέστερο εκει Σ/Μ στους εκει πυροσβέστες και στρατιώτες (;ένας εξ αυτών και εγώ), νερά, χυμούς, σάντουιτς, φρούτα.

G

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ .ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ?ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ .ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ . ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

@

Τι δικαιολογείς ρε;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης