εκτός από ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ γεμάτες είναι οι πιάτσες των ταξί.
Πυκνή είναι η ροη των οχημάτων στις οδούς Τσιμισκή, Κ. Καραμανλή, Εγνατία, Βασ. Όλγας, όπου η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, στο ύψος του Επταπυργίου (κατεύθυνση προς δυτικά).
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί