Βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Καρδίτσα, Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα και δήλωσε ότι χάθηκαν χρήματα.
«Στην πορεία διαπίστωσα... Όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα... Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.