Κώστας Κιμπουρόπουλος (Σκάι): Η διαδικασία ήταν χιτσκοκική

Κώστας Κιμπουρόπουλος (Σκάι): Η διαδικασία ήταν χιτσκοκική

«Δεν διεκδικήσαμε άδεια. Ήρθαμε να διαπραγματευθούμε λύτρα» τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Κιμπουρόπουλος

Κώστας Κιμπουρόπουλος (Σκάι): Η διαδικασία ήταν χιτσκοκική
«Η διαδικασία ήταν χιτσκοκική. Ο ΣΚΑΙ πήρε την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε στη χώρα» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι Κώστας Κιμπουρόπουλος ο οποίος ήταν ο διεκδικητής που εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική άδεια.

«Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά. Ουσιαστικά μετά την πρώτη φάση άνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου. Θα δείτε τι έχει γίνει. Η άδεια για εμάς κράτησε περίπου 10 ώρες» τόνισε ο κ. Κιμπουρόπουλος και αναφερόμενος στη διαδικασία της δημοπρασίας τόνισε: «Οι πιο χρονοβόρες ήταν η 3η και η 4η περίπου στις 14 ώρες».

«Δεν διεκδικήσαμε άδεια. Ήρθαμε να διαπραγματευθούμε λύτρα» έκλεισε τις δηλώσεις του ο κ. Κιμπουρόπουλος από τον Σκάι.
Κλείσιμο
«Η απαγωγή τελείωσε»
«Τα λύτρα πληρώθηκαν στο καλύτερο ύψος για εμάς. Η απαγωγή τελείωσε» δήλωσε λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα της Παρασκευής ο κ. Κιμπουρόπουλος σε τηλεφωνική του συνέντευξη στον Σκάι.

«Τώρα πρέπει να μεγαλώσουμε το παιδί που επέστρεψε σπίτι» είπε ο γενικός διευθυντής του Σκάι και πρόσθεσε ότι πλέον υπάρχει «νέος ορίζοντας για τον Σκάι».

Σχολιάζοντας το ποσό των 43,6 εκατ. ευρώ που δεσμεύθηκε να καταβάλλει ο Σκάι ως υπερθεματιστής της πρώτης τηλεοπτικής άδειας που αποτελεί συνάμα το χαμηλότερο ποσό για μια τηλεοπτική άδεια ο κ. Κιμπουρόπουλος εξήγησε: «Είδαμε τον ανταγωνισμό και πήραμε τις σωστές αποφάσεις».

«Η κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να σεβαστεί τους κανόνες του ανταγωνισμού. Θα πρέπει να βρεθούν σενάρια, συγχωνεύσεις ίσως, για να σωθούν θέσεις εργασίας» επισήμανε ο γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του Σκάι. 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης