Διακινούσε ηρωίνη μαζί με τον ανήλικο γιο του!

Διακινούσε ηρωίνη μαζί με τον ανήλικο γιο του!

Δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τους εντόπισαν να κινούνται στο Λευκοχώρι και τους σταμάτησαν για έλεγχο...

Διακινούσε ηρωίνη μαζί με τον ανήλικο γιο του!
Αδίστακτα αποδείχθηκαν δυο αδέλφια ηλικίας 42 και 36 χρόνων που διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά σε περιοχές της Ηλείας. Για να μην κινούν υποψίες, έπαιρναν μαζί τους στην αναζήτηση αγοραστών τον ανήλικο γιο του ενός από αυτούς, ηλικίας μόλις 12 χρόνων!

Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τους εντόπισαν να κινούνται στο Λευκοχώρι και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Στο αυτοκίνητο του 36χρονου, όπου επέβαιναν και οι άλλοι δύο, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 19,6 γραμμαρίων και οκτώ ναρκωτικά χάπια κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στους δυο ενήλικες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. Μάλιστα, μαζί με το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που πρόσθεσε στις κατηγορίες σε βάρος τους και αυτήν της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων!

Το κατάστημα που διατηρούσε ένας 30χρονος στο Βόλο, ήταν «βιτρίνα» για τη διακίνηση ναρκωτικών! Οι πληροφορίες για το αλισβερίσι έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το κατάστημα και, όταν έκριναν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, έκαναν έφοδο και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη. Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανέλαβε να «ξετρυπώσει» τις δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 41,33 γραμμαρίων και τα 21 ναρκωτικά χάπια που πρόσφερε προς πώληση ο 30χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι δύο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 26 και 30 χρόνων στη Δράμα, αποκάλυψε ότι έκρυβαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης