Ανησυχούν οι κάτοικοι - Πρόκειται για μετασεισμούς του μεγάλου σεισμού των 5,1 Ρίχτερ της 7ης Αυγούστου
Ανησυχία προκάλεσε στους κατοίκους της Αταλάντης η νέα σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.30 το βράδυ της Κυριακής. Το μεσημέρι είχε σημειωθεί σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην ίδια περιοχή, περίπου στις 13.40.
Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας πάντως είναι καθησυχαστικό καθώς όπως σημειώνει πρόκειται για μετασεισμούς του μεγάλου σεισμού των 5,1 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή και είχε «ταρακουνήσει» και την Αθήνα στις 7 Αυγούστου.
«Οι σημερινές δονήσεις αποτελούν απολύτως φυσιολογική εξέλιξη», σημειώνει το Ινστιτούτο.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.