Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μοτοσικλέτας στην Πρέβεζα, διακομίστηκε στα Ιωάννινα
Το ατύχημα έγινε στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται 65χρονος από την Πρέβεζα μετά τον τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Το ατύχημα έγινε στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στο οδόστρωμα, σύμφωνα με το epiruspost.gr.
Αρχικά ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου του παρασχέθηκε η άμεση ιατρική βοήθεια. Λόγω των τραυμάτων που έφερε, κυρίως στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.