Επίθεση Μπέου στη Ζέττα Μακρή παρουσία του Χρήστου Δήμα - «Σέβομαι τον υπουργό...» είπε εκείνη

Επίθεση Μπέου στη Ζέττα Μακρή παρουσία του Χρήστου Δήμα - «Σέβομαι τον υπουργό...» είπε εκείνη

Η βουλευτής της ΝΔ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια

Επίθεση Μπέου στη Ζέττα Μακρή παρουσία του Χρήστου Δήμα - «Σέβομαι τον υπουργό...» είπε εκείνη
Επίθεση στη βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μπροστά μάλιστα στην ίδια.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Δήμα στο 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο Βόλου, αναφέρει το gegonota.news.

Απίστευτη επίθεση Μπέου στην Ζέττα Μακρή παρουσία του υπουργού Χρ. Δήμα


Ο δήμαρχος Βόλου διέκοψε τον κ. Δήμα που μιλούσε για την αναβάθμιση των σχολείων μέσα από το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» και είπε «Υπουργέ μου, να κάνετε και 2-3 καινούργια σχολεία γιατί έχουμε μείνει… επί ημερών της κυρίας Μακρή που μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο. Να κάνουμε μερικά καινούργια κτίρια που τα έχουμε ανάγκη».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει η Μακρή από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ» ενώ την προκάλεσε «να εξηγήσει στον κόσμο αν είναι βοσκοπούλα ή όχι».

Η Ζέττα Μακρή, αναφέρει το gegonota.news, ακούστηκε να λέει «Δεν μας παρατάς… Σέβομαι τον Δήμα, αλλιώς…» και δεν έδωσε συνέχεια. Η ίδια δήλωσε ότι ανάμεσα στους ανθρώπους με τους οποίους έχει δημόσιο διάλογο, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης