Μεγάλωσε η παρέα των αλεπούδων που... κόβουν βόλτες στον Εθνικό Κήπο, στο κέντρο της Αθήνας.
Έτσι, ενώ το βράδυ της Τετάρτης είχε γίνει αντιληπτή μια μικρή αλεπού να περιφέρεται στο σημείο που εφάπτεται με το προαύλιο της Βουλής, χθες φαίνεται πως... έφερε και παρέα! Συγκεκριμένα, τέσσερις αλεπούδες εντοπίστηκαν να κινούνται περίπου στο ίδιο σημείο.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.