Κάρπαθος: Τιμήθηκε η μνήμη του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη
Μαχητικά F-16 πέταξαν πάνω από την Κάρπαθο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Δεκαεννέα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα, από τον θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, που έχασε τη ζωή του όταν τουρκικό μαχητικό διεμβόλισε το F-16 στο οποίο επέβαινε, κατά τη διάρκεια αερομαχίας.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε στην Κάρπαθο, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τον Σμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής 'Αμυνας Αθανάσιου Δαβάκη.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στην τελετή παραβρέθηκαν βουλευτές των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ως εκπρόσωπος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχαήλ Φελλουζής, εκπρόσωποι των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού, ο αντιδήμαρχος δήμου Χανίων Στυλιανός Μιχαηλάκης, μέλη της οικογένειας, αντιπροσωπείες αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, εκπρόσωποι Συλλόγων, πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές καθώς και πλήθος κόσμου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.