Επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Βόλου - Ο Μπέος απομακρύνει με σπρωξιές δημοτικό σύμβουλο, δείτε βίντεο
Ο δήμαρχος Βόλου παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα για τη χρηματοδότηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου
Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στο δημαρχείο Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας για τη χρηματοδότηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ).
Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν επιχείρησε να μπει στην αίθουσα που μιλούσαν οι Μπέος - Κουρέτας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ Στέλιος Λημνιός.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της, το μέλος των Ενεργών Πολιτών Βόλου, Φαίη Τζανετουλάκου, η οποία ήταν παρούσα και κατέγραψε με το κινητό της το περιστατικό, ο Μπέος έβγαλε με τη βία τον Λημνιό από την δημαρχιακή αίθουσα, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικά βίντεο.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.