Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα ξημερώματα της Τετάρτης στην παραλιακή, στο ύψος της πλατείας Κρήτης, στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα.
Το ένα ΙΧ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον βράχο που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Γλυφάδας, στη συνέχεια έπεσε πάνω σε μία στάση την οποία διέλυσε, έκοψε μία κολόνα φωτισμού και κατέληξε στη μέση του δρόμου. Η μηχανή του εκτοξεύτηκε φλεγόμενη στο διάζωμα ενώ η μπαταρία του βρέθηκε σε απόσταση πολλών μέτρων.
Οι νεαροί που επέβαιναν στο ΙΧ μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.