Ακινητοποιημένες είναι νταλίκες στο Δερβένι Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετές ώρες, καθώς όπως υποστηρίζουν, τους σταμάτησε η Τροχαία λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε αποφασιστεί για τη χιονόπτωση.
Ο δρόμος, σήμερα (14/1), παραμένει κλειστός για τα βαρέα οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και οι οδηγοί έχουν αγανακτήσει.
«Μας έχουν σταματήσει από προχθές το βράδυ. Είμαι 32 ώρες εδώ. Μας σταματήσανε με την προοπτική ότι 6:00 το πρωί χθες θα ανοίγανε τον δρόμο. Προληπτικά γιατί είχε ρίξει χιόνια και φοβόντουσαν την παγωνιά», λέει στο OPEN ο Νίκος Μάνδαλης, οδηγός φορτηγού.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.