Ακινητοποιημένες είναι νταλίκες στο Δερβένι Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετές ώρες, καθώς όπως υποστηρίζουν, τους σταμάτησε η Τροχαία λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε αποφασιστεί για τη χιονόπτωση.
Ο δρόμος, σήμερα (14/1), παραμένει κλειστός για τα βαρέα οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και οι οδηγοί έχουν αγανακτήσει.
«Μας έχουν σταματήσει από προχθές το βράδυ. Είμαι 32 ώρες εδώ. Μας σταματήσανε με την προοπτική ότι 6:00 το πρωί χθες θα ανοίγανε τον δρόμο. Προληπτικά γιατί είχε ρίξει χιόνια και φοβόντουσαν την παγωνιά», λέει στο OPEN ο Νίκος Μάνδαλης, οδηγός φορτηγού.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.