Συγκεκριμένα, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενταχθούν στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης ΠΟΠ/ΠΓΕ μπορούν πλέον να ενημερώνονται για τις βασικές πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία πιστοποίησης και να προχωρούν αυτόματα στην υποβολή της αίτησης πιστοποίησης μέσω του πληροφοριακού συστήματος «i-AGRO».
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, σχεδιάζεται περαιτέρω επέκταση αυτής της δυνατότητας, εντάσσοντας κι άλλες λειτουργίες του Οργανισμού, με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών του. (40599w16ki4e70hs, v-d4l21kex5oj5)
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.