Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 10ης Μαΐου συνεργός του τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί. Ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί δήθεν σε άμεση χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.